Kohupiimakreem

Kodune kohupiimakreem, mis meenutab lapsepõlve. Teraline kohupiim lasta köögikombainis koos suhkru ja piimaga segi – lihtne, kuid imemaitsev. Poes müüakse ka igasuguseid toredaid-värvilisi kreeme, kuid nad on mulle liiga magusad, feikide maitselisanditega ja ilma õige kohupiima tekstuurita. Siledat kohupiimapastat meeldib mulle ainult kasutada kookides, näiteks kohupiimakook valge šokolaadiga . Kuid kodust kohupiimakreemi söön ma kasvõi paljalt, kuigi praegu on ideaalne ära kasutada sügavkülma marjad ja kes viitsib rohkem mässata siis IDEAALNE kaaslane kohupiimakreemile on marjakissell.


Vaja on:
600 g kohupiima 15% (kaks pakki)
u 3 spl suhkrut (vastavalt lisandi magususele ja enda eelistusele)
piima (nii palju, et tuleks meeldiv konsistents)

15% kohupiim ja suhkur
Valmis kreem

Panen kohupiima ja suhkru köögikombaini, kasutades tavalist tera. Siis panen masina tööle ja hakkan kohe lisama juurde piima. Mõnikord jääb kohupiim imelikusti kinni ja siis ma vahepeal aitan kaasa, pannes masina korra kinni. Aga muidu lisan piima nii palju, et oleks mõnus kreemine konsistents, aga lõpptulemus jääb ikkagi teraline.
Täielik minu lemmik, lihtsuses ikka peitub võlu. 🙂

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*