Ehk siis kaerahelbed on seisnud öö läbi mangopüree ja kookospiima segus. Kõlab nagu troopika, sest ilmad on kuumad ja kuidagi paslik on siis selliseid vilju süüa. Kuid seda üleööputru saab vabalt ka teha kodustest viljadest-marjadest.
Tegemine on imelihtne – õhtul segad kokku ja hommikul on valmis söök kohe võtta. Võib teda teha ka vahepalaks või kuskile endaga tee peale, vaid purgile kaas peale ja ongi to go :).
Vaja on:
3 dl mangopüreed
1 dl kookospiima
8 spl kaerahelbeid
Kaunistasin värske mango, kookoshelveste ja piparmündi tutikesega.
Kõigepealt siis mangopüree ja kookospiim kaussi ja segada segi.
Lisada hulka kaerahelbed, läbi segada ja panna külmikusse seisma.
Hommikuks on kaerahelbed vedelikku endale sisse tõmmanud, ise mõnusalt pehmed ja valmis söömiseks :).