Kreeka jogurti kauss

Kõige kiirem ja geniaalsem vahepala või hommikusöök. Valmib lihtsalt ja täpselt sellistest koostisosadest mida ise eelistad või mis olemas on. Lisaks on ta igatepidi tervislikum ja igasuguste liigsete ainete vaba mis muud jogurtikangelased poes.
Minu lemmik läbi aastate on kreeka jogurt koos koduse õunamoosiga ja siis millegi krõmpsuvaga (pähklid, seemned, küpsised vahest – kui on magusama kausikese isu). 🙂 Suvel lisan värskeid marju aga kui marjahooaega pole siis võtan sügavkülmast neid mis ette satuvad.
Igal aastaajal on muidugi tore lisand ka banaan, aga mul teda seekord polnud.

Vaja on:
Kreeka jogurtit
Moosi
(kasutasin kodust õunamoosi)
Marju
(kasutasin vaarikaid, mustikaid)
Midagi krõmpsu
(kasutasin mandlilaaste, seemnesegu, kookoshelbeid ja natuke chia seemneid)

Kõigepealt kaussi kreeka jogurt, siis peale õunamoos ja viimasena marjad ja midagi krõmpsu, sättisin seekord pisut ilusamalt, vahepeal kui pean kiiresti nii endale kui lastele tegema siis lendavad peotäied lihtsalt sinna moosi peale :D.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*