Enchiladas

Ehk pehme tortilla sisse keeratud täidis, peale kallatud kas tomatipasta või salsa ning viimasena juust ja siis ahju küpsema. Ei tasu jääda kuskile raamidesse, vaid teha täpselt selline nagu endale maitseb või mis külmikust ära kasutamist vajab. Mehhiko köögi alla ta kuulub ja seega võiks see olla ka mõnusalt vürtsikas, aga kuna mul kaks väikest last, siis vürtsiseid ma seekord ei teinud, aga soooooovitan teile sooooojalt :).

Vaja on:
u 200 g hakkliha
sool;pipar
1 purk 5-oa konservi
6 L suurus tortillat
(1 pakk)
0.5 l kodust tomatipastat
natuke pitsamaitseainet
(valikuline)
200 g eesti riivjuustu
300 g mozzarellat
(küpseb ilusaks pruuniks)
Peale hakkisin peterselli, et oleks ilusam ja hea mahe ürt ka lastel süüa :D.
Valikuline: tšilli, jalopeno, koriander

Kõigepealt praen hakkliha, lisan natuke soola ja pipart, siis lisan juurde ühe purgi ube, kus viite sorti oad tomatikastmega koos.

Hakkliha, konservoad, sool, pipar

Kui segu valmis ja maitseb hästi, siis võtan tortillad ja rullin täidise sisse, sinna võib ka juustu lisada kes ilgelt juustufännid on.

Vaja vaid kokku rullida

Kui kuus tortillat vormitud on, panen ahju 200 kraadi juurde soojenema ja kallan neile peale tomatipasta, natuke pitsamaitseainet, eesti riivjuustu ja mozzarella. Ja ongi valmis ahju minema.

6 tükki valmis
Peale tomatipasta ja juustud, valmis ahju minekuks

Ahjus oli ta mul umbes 20 minutit, siis oli pealt ilus kuldne.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*