Volditud tortillad

Ehk siis viraalseks muutunud tiktoki toiduhäkk, mis hõlmab endas tortillat ja mitut erinevat sorti täidist, mis siis volditakse ja kuumutatakse pannil. Tegin erinevaid versioone, mis ehk annavad ka sulle mõtteid. Kõige olulisem komponent soolaste juures on minu arust juust, mis sulab täpselt mõnusaks seal vahel. Ja magusate juures kõige olulisem on mingi krõmps, pähklid-seemned vms.

Muud kunsti nende juures polegi, kui teha ümmargusele tortillale sisselõige ja nad vasakust alumisest äärest alates kokku voltida ja siis pannil kuumutada ühelt ja teiselt poolt. Kui on tarvis teha korraga mega kogus, siis on ahju panek ehk mõistlikum.
Aga täidise mõttes piiranguid pole, kõik mis endale maitseb või kasutamist vajab saab ilusasti tortilla sisse voltida :).

Sisselõige ja siis 1 2 3 4
Merevaik, sink, spinat-tomat, riivjuust
Hommikusöögist ülejäänud omletitükk-spinat, sink, konservuba, juust
Majonees, ahjukana, rooma salat, juust
Hummus, päikesekuivatatud tomat, spinat, juust
Nutella, sarapuupähkel, nutella, banaan
Kohupiim, mandlilaastud, kohupiim, kodune moos

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*