Omlett: vorst + juust

Kiire ja toitev hommikusöök. Mul on peaaegu, et alati muna, vorsti/sinki ja riivjuustu kapis olemas. Ma isegi ei lisa soola, sest juust ja vorst ise juba nii maitsekad. Kõrvale midagi värsket või viil leiba/saia ja lõunani ilusasti kõht täis. Mu kahe lapse lemmik on see ka, isegi hiljem külmana.
Omleti sisse võib ära kasutada veel igasuguseid köögivilja või liha jääke, maitset saab erilisemaks teha maitserohelisega (roheline sibul, petersell, koriander, till).

Vaja on:
3 muna
peotäis riivjuustu
peotäis vorstikuubikuid
sorts õli praadimiseks

3 muna, peotäis riivjuustu, peotäis vorsti

Kõigepealt hakin vorsti, siis panen kaussi munad, riivjuustu ja vorstikuubikud, klopin kahvliga segamini ja praen madalal kuumusel, siis küpseb omlett ühtlaselt.
Korra on vaja ka keerata ja selleks ma kasutan oma pannikaant (mis tegelt vist on mingi potikaan hoopis :D) ja libistan pealt hangunud ja alt pruunika omleti kaanele ja kallutan ta teise poolega pannile. Pannilabidat kasutades võib ta puruks minna, mul on kõiki variante juhtunud. Aga isegi kui ta puruks läheb, siis pole sellest midagi, ära süüakse kõik :D.

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*