Koorene pasta kana ja kõige muuga

Koorene pasta on üks mõnusamaid lõuna-õhtusööke, kuid ta ei tohi olla liiga rammus ega ujuda selle koore sees, peab olema mahlane aga ikkagist tasakaalus. Me tegime ühe mõnusa ja kiire toidu, mida rikastab jällegi ise valmistatud ja rullitud tagliatelle pasta. Aga kui ei viitsi ise pastat teha, siis osta poest ja tee ainult kaste, mis võtab aega alla 10 minuti. Toidab jällegi 4-5 inimest.

Vaja on:

u 250 g pastatainast
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 broilerifileed
pool suvikõrvitsat
2 suurt šampinjoni
6 päikesekuivatatud tomatit (õlis)
2 dl koort
sool;pipar
parmesani

Haki sibul ja küüslauk, prae õlis. Lisa hakitud broileritükid ja prae niikaua kuni on kana valgeks muutunud. Samal ajal kui kõik praeb, haki muud vajaminevad komponendid, suvikõrvits, šampinjonid, päikesekuivatatud tomatid. Lisa kana-sibula-küüslaugu segule päikesekuivatatud tomat ja seened, prae veel mõnusalt nad läbi. Siis lisa koor ja hakitud suvikõrvits, kuumuta ja maitseta ja valmis. Sega hulka värskelt keedetud värske pasta, sega läbi ja ongi valmis. Kõiki neid komponente võid asendada oma lemmikutega, ainuke millest ma kindlalt ei soovita loobuda, mis selle pasta eriti heaks teevad on päikesekuivatatud tomatid. Serveeri kausikestesse või taldrikutele ja puista üle parmesaniga.

Rubriigid

One Comment

  1. seda küll tahaks ja kohe.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*