Pehme jäätis

Ma ei tea kui paljudel seda juhtub, aga meie peres vahest ikka. Ostame banaane, sööme mõned ja mõned jäävad seisma, lähevad juba plekiliseks ja mustaks. Enam niisama süüa ei taha, kui on kohe viitsimist midagi teha, siis võib teha banaani keeksi. Kui ei viitsi kohe banaanidega tegeleda, siis koor maha, tükkideks, kotti ja sügavkülma. Mõni õhtu kibeleb suu magusa järele, on võimalus kohe see isu maha murda ja mõnus vähese kalorsusega jäätis teha.

Vaja on:
2 sügavkülmutatud üleküpsenud banaani
6 sügavkülmutatud maasikat (või muid marju-moose)
2 tl maapähklivõid (kreemsuse jaoks)
sorts piima

Võib
kaunistada maasikate ja riivitud tumeda šokolaadiga

Tegelikult võib muid koostisosi vabalt asendada või muuta, aga ilma banaanita seda jäätise tunnet ei tule.

Võta kannmikser, ma usun et hädapärast aitab ka saumikser seda tööd teha. Igaljuhul pane kõik koostisosad kannu ja blenderda läbi, natuke pead vahepeal aitama äärte pealt alla kraapida, siis uuesti mikser tööle ja mingi hetk näed, et on selline mõnus pehme jäätise konsistents. Kui üldse ei taha kokku hakata koostisosad, siis pane pisut veel piima või isegi vett, oleneb täielikult masina suurusest ja võimsusest.

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*