Jällegi lihtne ja odav moodus kuidas rikastada oma toidulauda köögiviljadega. Öeldakse ju, et tuleb süüa 5 peotäit puu-köögi-juurvilju päevas, mul endal mõnikord tuleb nii välja, mõnikord mitte. Igatahes lillkapsa”riis” aitab seda eesmärki kiiremalt täita. Lisasin ka siia talvele kohaseid vürtse, mis aitavad sooja hoida ja haigustega võidelda. Seda rooga saab kas süüa iseseisva einena või mingi toidu lisandiks.
Järgmisena hakin hästi peeneks ingveri ja küüslauguküüned. Siis panen panni sooja ja lisan õli. Kui õli on kuum, panen pannile hakitud ingveri ja küüslaugu, praen neid pisut. Siis lisan sinepiseemned ja kurkumi, kuumas õlis võivad sinepiseemned hüpata, nii et ole ettevaatlik. Segan kõik korra veel läbi, et kõik vürtsid saaksid kuuma ja nende maitse ja aroom vallanduksid. Järgmisena kallan pannile lillkapsariisi ja segan korralikult segi. Lisan ka soola. Segan veel pisut, maitsen kas kõik sobib, lisan veel pisut soola ja valmis ta ongi.
Kõik peale lillkapsa |