Banaani smuuti lisadega

Smuutid on geniaalsed ja ülikiired viisid teha midagi maitsvat ja kasulikku. Sinna sisse võib panna põhimõtteliselt kõike mida sa ise tahad või mis kapis leidub (mul nagu näha leidusid sellised asjad). Välimus ei ole eriti apetiitne, aga maitse on väga mõnus, lisaks on banaan ise juba nii magus, et ei ole juurde vaja lisada suhkrut. Ideaalne vahepalaks või hommikusöögiks.

Vaja on:
2 banaani
1 peotäis sügavkülmutatud spinatit (suvel ise korjatud 🙂
4 tl kodust kirsikompotti
2 tl chia seemneid
2 tl superkakaopulbrit
0,5 tl kaneelipulbrit
vett – kogus oleneb kui vedelat või paksu smuutit tahetakse

Muud kunsti polegi, kui banaanidel koor maha ja anumasse, koos kõikide muude lisanditega. Soovitan smuutisi tehes alati oma isu ja tuju jälgida, kui tahaksid mõnda asja asendada siis palun, mida rohkem sa ennast kuulad, seda parem ta tuleb.
Chia seemned on üks maailma kuulsamaid supertoite, sisaldades kõike head sinu kehale. Terves kehas, terve vaim :).

Ja kui kohe pole banaani isu, või nad on juba liiga pruuniks/mustaks muutunud, on alati võimalus nad ära koorida ja sügavkülma panna, siis saab näiteks seda külma ja head magustoitu teha – pehme jäätis – jällegi ilma liigse suhkruta.

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*