Tortillad hakklihaga

Täidetud tortillad võivad olla väga maitsvad ja kiiresti tehtavad. Mul sattus kapis olema lasanjest ülejäänud hakkliha, pisut ananassi, juustu, sahvris eelmise aasta tšillimoosi mis tuleb kindlalt ära süüa ja pisut rohelist, keerad kokku fooliumisse ja ongi olemas kerge õhtusöök kogu perele. Tortilla sisse võib keerata ÜKSKÕIK mida, seega erilist retsepti selle tarvis polegi, täpselt enda tunde ja maitse järgi.

Vaja on:
1 pakk tortillasid (6tk)
u 250-300 g seahakkliha
2 peotäit konserv ananassi
sorts ketšupit
6 peotäit riivjuustu
tšillimoosi
kurki/salatit
sool;pipar

Kuna minul oli kapis juba praetud hakkliha olemas, siis panen ta lihtsalt pannile soojenema, lisan juurde ananassi, ketšupit ja soola-pipart, segu ongi valmis. Siis toon sahvrist tšillimoosi, võtan välja riivjuustu ja otsin rohelise peenralt.

Tortilla, riivjuust, hakkliha-
ananassi segu, tšillimoos
lisamata roheline kraam

Siis algab kokkupanemine, kõigepealt ma soojendan panni peal tortilla ära, panen siis tööpinnale ja panen esimesena riivjuustu, siis hakkliha-ananassi segu, siis sortsukesed tšillimoosi ja viimasena rohelise mandi, keeran ta rulli, lisan alla fooliumi, et oleks mugavam süüa ja ongi valmis serveerimiseks. Minul abikaasa soovis juurde ka pisut hapukoort, et oleks mahlasem, mina sõin ilma hapukooreta, eks kuidas kellelgi.

Kõige paremad on nad kohe soojalt süües, kuid jahtudes on ka väga maitsvad, seega võib neid kaasa teha piknikule/randa/sõprade juurde, kuhu iganes :).

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*