Quesadillad kana ja sibulamoosiga

Quesadilla ei tähenda muud, kui kahe tortilla vahele on pandud ükskõik milline meelepärane täidis ja siis pannil kuumutatud, ahjus röstitud või grillil grillitud. Mina tegin jälle külmkapi ülevaate, kuna sinna vahele sobivad kõik asjad ja ta on kiiresti valmiv, ideaalne hommikusöögiks või õhtuseks snäkiks teleka kõrvale. Ma usun et võtab isegi vähem aega kui võileibade vorpimine :D.

Vaja on:
Tortillasid
Merevaiku
Röstitud kanaliha (kuidas ma kasutan kana otsast lõpuni ära, saab lugeda siit)
Sibulamoosi
Riivjuustu
Sriracha kaste (vürtsisõpradele), kes tšillikastet ei taha, asendagu ketšupiga

Kõigepealt määrisin mõlemad tortillapooled merevaiguga kokku, siis asetasin ühele poolele kanatükid, sibulamoosi, riivjuustu ja peale sriracha, siis panin teise poole peale, kordasin kuni kõik quesedillad on kokku pandud ja siis panin panni kuumenema keskmisele tulele.
Ma ei kasutanud mingisugust rasvainet. Panin ta pannile ja kaane peale, siis tõmbab kuumus kiiremini läbi, muidu võib olla oht et põhi kõrbeb ära ja juust ära ei sula, tuleb seda ise jälgida. Kui üheltpoolt on mõnusalt krõbe-pruun siis keeran ta teistpidi, kui mõlemad pooled küpsed, siis otse lõikelauale, lõikan noaga neljaks sektoriks ja asume nosima.
Ma tegin neid pühapäevaseks hommikusöögiks, väga mõnus maitsekas ja vürtsikas päeva algus.

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*