Kakao-hapukoorekreem

Ülikiiresti valmiv mõnus magustoit, mina mäletan teda oma kooliajast, alati oli ka lusikatäis moosi keskele pandud. Ideaalne aeg üle vaadata oma sahver ja leida kõik maitsvad hoidised-keedised-moosid-kompotid millega siis seda magustoitu rikastada. Soovitan investeerida kvaliteetsesse kakaopulbrisse, sest teda kulub vähem kuid saad rikkama ja intensiivsema šokolaadimaigu. Mina leidsin maasikakompoti ja lisasin teda oma magustoidule.

Koguseliselt tuli 3 peekritäit aga täpselt nii palju oli ka sööjaid, nii et vedas.
Kes on kõvad tordimeistrid, võivad seda kreemi tortide vahel kasutada, aga ma pole, nii et keeran koostisosad kokku ja söön niisama :).

Vaja on:
500 g 10% hapukoort
1 spl (ilma suure kuhjata) kakaopulbrit
4 spl agaavisiirupit (kasutasin seda mugavusest, kuna suhkru sulamine võtab aega) võib kasutada ka mett, tavalist suhkrut, pruuni suhkrut, mida iganes :).

Hapukoor, kakaopulber ja agaavisiirup kaussi, segan kokku, maitsen ja kui olen rahul, siis tõstan kohe peekrisse, kaunistan kakaopulbri ja maasikakompotiga ning asun nosima.

Kuna ma ei osta poest kunagi neid värvilisi jogurteid ja kreeme, sest need on suhkrut ja feiki maitset täis, siis see on ideaalne viis kuidas teha lihtsalt ja kiirelt kodune kakaokreem :).

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*