Singi-oa-kurgi salat

Mina teen seda salatit tavaliselt endale lõunasöögiks, pisut on vaja hakkida sinki ja kurki, nõrutada oad, lisada majoneesi ja hapukoort, maitseaineid ning eine ongi valmis. Ei ole vaja ühtegi komponenti keeta ega jahutada. Olen kohanud et lisatakse ka õuna, sellerit või sibulat, igaühe enda maitseasi. See salat on hea ka seetõttu, et teda saab valmistada aastaringi, ei ole vaja oodata kevadet ega suve, mil roheline kraam ilmuma hakkab.

Vaja on:
u 200 g sinki
u 250 g kurki 
1 purk punaseid ube
majoneesi
hapukoort 10%
sool;pipar
Kõigepealt avan oapurgi ja panen nad sõelale nõrguma, mõnikord loputan nad ka vee all läbi.
Sink, kurk, uba
Siis hakin singi ja kurgi. Panen kõik koostisosad kaussi, lisan majoneesi ja hapukoore, maitsestan ja ongi valmis. Värskelt tehtult on ta minu arust kõige parem, seistes ta on ikka hea aga mitte nii hea. 🙂

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*