Banaanipannkoogid šokolaadiga

Vahest jäävad ikka paar banaani seisma, keegi neid niisama ei söö ja mina ära visata ka ei raatsi. Ma üldse ei suuda toitu ära visata, üritan alati midagi kompunnida, et neist midagi teha ja küll siis ära süüakse.
Banaanipannkoogid võivad koosneda kahest koostisosast, banaanist ja munast, imelihtne. Mina seekord tahtsin rohkem magustoidule kalduvaid banaanipannkooke ja lisasin juurde šokolaadinööpe. Praadimise tegi see raskemaks, kuna šokolaad sulas ja segu muutus veel vedelamaks. Aga keskmine või pigem madalam kuumus aitab nad valmis teha.

Vaja on:
3 üleseisnud banaani
3 muna
1 peotäis šokolaadinööpe

pisut soola
õli praadimiseks

Kõigepealt nägin kapipeal üleseisnud kolme õnnetut banaani.

Niisama enam neid süüa ei taha, seega tuleb miskit neist teha 🙂


Eemaldasin koore ja purustasin kahvliga kausis pudruks, lisasin kolm muna, soola ja peotäie šokolaadinööpe. Segasin segamini ja hakkasin praadima.

Muna, purustatud banaanid, sool, šokolaadinööbid

Siis panin panni kuumenema, pigem madalamal kuumusel. Lisasin pisut õli ja tegin nad kahe supilusikatäie suurused. Panin praadimise ajaks ka kaane peale, et kuumus tõmbaks ka pealt läbi.

Eks nad tõesti ole pehmed, et on pisut keeruline neid keerata. Kui üldse ei saa, siis soovitan lisada pisut jahu, ükskõik mis jahu endal parasjagu olemas on. Alusta 1 spl täiega ja sellest võib täitsa piisata.

Aga teha on neid lihtne ja kiire, ning absoluutselt saab oma fantaasia ja isud käima ajada ja ükskõik mis maitsvaid lisandeid panna sisse või serveerida kõrvale :).

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*