Kõige kiirem viis saamaks magusarahuldust või pakkuda külalistele mingi soe-šokolaadine ampsuke. Parim on teda teha suvel, sest ei pea sahmerdama pliidi taga või ahju ees. Palju oleneb ka tassisuurusest ja mikrolaineahju võimsusest, eks see ole katsetamise küsimus igalühel, mina lihtsalt tahtsin, et muna ilusasti läbi küpseks. Lisada juurde võib ka kõike mis soovid, sisse/peale võib panna pähkleid, kookost, kohvi, igasuguseid marju – mustikaid, vaarikaid, maasikaid, sõstraid. Mina tegin täitsa tühja lõuendi ja lisasin kõrvale maasika.
Vaja on (väljatulek on kaks portsu, kaks väiksemat tassi):
100 g nutellat
2 muna
30 g jahu
näpuotsatäis soola
Kõik koostisosad kausis kokku segada ja siis tassidesse jaotada. Kes üldse ei taha nõusid määrida siis segagu kohe tassis kokku, aga siis peaks see kruus olema suurem.
Siis küpsetasin teda mikrolaineahjus umbes 2 minutit, eks see aeg sinna 1,5 ja 2 minuti kanti jääbki, oleneb palju tassisuurusest.
Siis tupsutasin peale tuhksuhkrut ja lõikasin mõne maasika ja valmis söömiseks ta ongi.