Metssea sisefilee peekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

Seda retsepti saab väga edukalt ka rakendada kodusea sisefileele. Kuigi võib tunduda pisut rammus, tänu sellele peekonikestale, siis seda peekonit sööma ei pea, aga ta aitab lihal küpseda ühtlaselt ja jääda mahlaseks. Aga muidugi, kes kaalu ei jälgi, siis seda peekonit on ka väga mõnus põske pista :).

Vaja on:
1 metssea sisefilee
3 päikesekuivatatud tomatit õlis
sool
pipar
1 pakk peekonit

Pane ahi 160 kraadi juurde soojenema. Siis võta ette oma sisefilee ja trimmi ära kõik valged kiled. Lõika tükikesteks päikeskuivatatud tomat ja hakka pikikiudu tegema noaga augukesi, mida sa tomatitega ära täidad. Võid ka panna mingit juustu või muud põnevat. Siis lase üle soola ja pipraga ja hõõru veidi sisse. Laota laiali peekon, nii et üheltpoolt oleks ääred veidi üksteise peal, siis rulli need fileele ümber ja tõsta ahjupannile. Sisefilee peaks ahjus olema umbes 20-30 minutit, oleneb sisefilee suurusest ja ahjust. Minul oligi umbes 20 minutit ja tuli välja selline väga mõnusalt mahlane.

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*