Lõunasöök metsas

Seda, kuidas mulle meeldib elus tuli ja lõkke tegemine, ei oska ma sõnadesse panna. Väiksest peale on vanemad ja vanavanemad mind metsa kaasa võtnud ja oleme seal vorsti grillinud ning lõket sussutanud. Alati tehti ka sibulasalatit, mis sobis grillvorsti juurde imehästi. Õnneks on mul jalutamist 5 mintsa ja juba olen ma metsas, ei pea kuskile kaugele ronima. Pluss on ka see, et värskes õhus maitseb toit paremini ja mingi täiesti teine feeling tekib, mida kuskil söögikohas ei ole siiani tekkinud.

Vaja on:
Sibulasalat:
3 sibulat
2 spl äädikat
2 spl suhkrut (mitte kuhjaga)

See sobib väga hästi ka šašlõki kõrvale. Sibul koorida ja viilutada, segada äädika ja suhkruga ja jätta natukeseks ajaks seisma.

Muud asjad:
Grillvorsti
Leiba
Ketšup
Küpsiseid
BBQ vahukomme
Termosega soe jook (tee;kohv)

Grillitud vahukommid ja küpsised, moodustavad sellise lõkke äärse maiuse, nagu smores, populaarne USA-s ja Kanadas. Nad panevad sinna vahele ka veel tükikese šokolaadi, aga minu jaoks on see liiast. Smores on täpselt selline mõnus süsivesiku laks, mida tassikese tee kõrvale metsas ära süüa.

Kuna kevad on tulekul, siis toas varsti ei viitsi keegi vahtida, ongi paras võtta kamp kokku ja minna metsa grillima, garanteerin et ülimõnus olemine on :).

Rubriigid

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*