Tuunikalamajonees

Väga sobilik suvesnäkk, valmib ruttu ja pole tarvis kasutada ahju ega pliiti. Tuleb lihtsalt segada kokku tuunikalakonserv ja majonees, leida rukkilootsik või kurk aluseks ja valmis ta ongi. Kuid kui lisada tuunikalale ja majoneesile juurde kurki ning muna, siis saab täiesti korraliku salati. Igatahes üks geniaalselt lihtne ja maitsev on see küll :).

Vaja on:
1 tuunikalakonserv (soolvees, kogumaht 185g)
2 spl majoneesi
tilli või ükskõik millist maitserohelist (sibulalatv sobib ka kindlasti hästi)
peotäis rukkilootsikuid
kaks kurki
Kõigepealt ava konserv ja kurna liigne vedelik. Siis pane tuunikala kaussi, lisa sinna majonees, till, sega segi ja ongi valmis.
Mina tegin pooled ampsukad rukkilootsiku peale ja otsisin aiast veel murulauguõisi peale. Teised pooled tegin kurgiviilude peale ja otsisin kasvuhoonest kurgirohuõisi peale.
Tuunikala, majonees, till
Ette ei tasu neid meisterdada, sest lootsik läheb lödiseks ja ei ole enam meeldiv. Kohe teha ja kohe süüa, sest valmivad nad ju imeruttu.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*