Kuu: aprill 2020

Karamellikaste

Kuna mina olen mega karamellifänn siis pole ma eriti erapooletu AGA see kaste on kuldaväärt, eriti kulub ta siis ära kui kook või tort on läinud natukene metsa, ehk siis liiga kuiv või maitsetu, kui panna seda kastet juurde, siis on kõik ideaalne. Karamellikastme funktsioon on väga universaalne, lisa kuhu […]

Rabarberikook kookosega

Hea, kodune rabarber kohtub valge ja eksootilise kookosega. Kui näiteks kookos üldse ei meeldi, siis jäta ta lihtsalt ära, tuleb väga hea rabarberikook ikka. Kuid minu arust on see kook ülihea. Mõnus, pisut kõvem liivataignalaadne põhi (mis hoiab ilusti koos seda kooki ja hiljem hea lõigata), korralik kiht rabarberit, peale […]

Kiievi kotlet

Ehk krõbe kanarind mis on täidetud tilli-küüslauguse võiga. On vaidlusi, et õige Kiievi kotlet on vaid siis kui on küljes ka tiivakont, mõni üldse toksib lihahaamriga filee õhukeseks ja keerab ta või ümber rulli. Eks see tõde on nagu ikka kuskil vahepeal. Mina fileerisin kaks tervet kana ära, ostan alati […]